Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Når en liten en er på vei, kommer nære og kjære som kjent med gaver i alle varianter. Vi har samlet våre WoolLand-favoritter og tips til hva som gjør nettopp din gave helt perfekt for de vordende foreldrene, og den lille som kommer.

Vår Bergen-kolleksjon ble i 2016 kåret til best i test av Forldre og Barn. Les hele testen her.
Alle plagg fra WoolLand er laget i den samme, fantastiske kvaliteten som Bergen.
Ullklærne våre er laget i 100% silkemyk og slitesterk Merinoull av den fineste kvalitet, som tåler vask på 40 graders ullprogram.

 

 

 

 
 

Myke gaver er best
Bamser, dukker, biler, musikalske leker eller noe til barnerommet, er blitt populære gaver å gi, men hoper seg fort opp for foreldrene, som i tillegg mener sitt om stil, materialer, fargevalg og andre ting.

Fine klær i deilige kvaliteter er derimot, noe alle ønsker seg til sine små.

At barnet er kledd i behagelige og komfortable plagg er prioritet nummer én for foreldrene. Selv om babyjeans og Disney-plagg kan se utrolig søtt ut, kan barnets hud reagere på syntetiske stoffer og føle ubehag ved harde og bevegelseshemmende materialer, som denim eller lignende.

Myke plagg, i et naturlig materiale er alfa og omega for den lille. Myk og kløfri Merinoull passer derfor perfekt til den nyfødte.

 

We love wool!!

Lekkert design
Selv om myke plagg er en prioritet, er selvfølgelig mammaer og pappaer også glade i fint design.

Ofte er det lurt å velge noe enkelt i duse toner for å være sikker på at man treffer på smaken. Også de minste trenger en god basisgarderobe med plagg til å matche resten. WollLand-plaggene er like fine som de er komfortable, der vi forener ullens fantastiske kvaliteter med lekkert design, nedtonede og duse farger, og små og søte detaljer.

Perfekt til hjemmebruk, eller når de ferske foreldrene får nyfødtbesøk og småen skal foreviges på bilder.

Sats på noe langsiktig
Ull er et mykt materiale som føyer seg etter kroppen. Nettopp derfor vil også ullplagg vare lengre og strekke seg i takt med barnet i mye større grad enn noen andre materialer. Dermed vil plagget kunne brukes lengre enn et plagg i for eksempel bomull.