Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Våre ullbukser er elsket av mange, og de fleste som prøver får en ny favoritt.

Hvorfor er buksene våre så unike?

  • Fordi de er laget i 100% merinoull og er designet som et 2-i-1 produkt, du trenger ingenting under eller over pga kvalitet, design, detaler og tykkelse.
  • Buksene egner seg til både hverdags, pent og hytta.
  • Ullstoffet er nesten dobbelt så tykt som vanlige ullstilongs, laget i Interlock strikk 280 gram jersey som gir et elastisk og behagelig stoff.
  • Tightsene har bred strikk i livet som gir hold-inn effekt.
  • Lommer/glidelås strategisk plassert for optimal figur.
  • Vi har den beste og fineste merinoullen du kan tenke deg.
  • Ulla vi bruker har også ekstra god hold og er forhåndskrympet, slik at den ikke krymper i vask.
  • Vi har ingen fordyrende mellomledd og gir deg best kvalitet til best pris!

Så dersom du har lyst til å prøve og bli like hektet som oss og mange av våre kunder, ta en titt på våre hverdags- ullbukser og tights her.

Skogshorn ulltights – Bestselger tightsen vår!

Bestselger tightsen som passer like fint til tur i skogen, kontoret som på hytta! Tights i den fineste 100% merinoull med lomme detaljer over lår og imitert skinn eller cordstoff foran på bena. Ulltightsen har baklommer og bred strikk i livet for super passform og en feminin silhouett. En must have i garderoben!

Trollveggen – Rocka ulltights til jobb & afterski!

Visste du at du kan ha på deg ull- og "skinn" tightsen samtidig?
Ikke rart dette er en av våre bestselgere!
Denne ulltightsen med "skinn" detaljer er også i fineste 100% merinoull. Den har flatternde sidelommer og baklommer. Fra over kneet og ned har buksen matt, fint eller imitert skinn sydd utenpå ull stoffet. Høyt liv med myk strikk for en deilig hold-in effekt.

Sirdal ulltights - Ulltigts med det lille ekstra!

Ulltights med fløyelsdetaljer på siden av lårene og ribbestrikket fra kneet og ned som gjør passformen over leggene veldig flatterende. Kvalitet er i fineste og mykeste 100% merinoull, og også denne tightsen har et høyt liv med flatterende bred "hold-in" strikk i livet. En ulltights som er supertøff på trening, under skibuksa, eller rett og slett til middag på hytta.

Tyin ulltights – Perfekt til trening, ski & hytta!

Sporty, kule ulltights med en stripe nedover langs et ben og behagelig bred strikk i livet i Hydroduct kvalitet som gjør at fukt absorberes enda raskere. Passer perfekt til flere av våre Active Sport half-zip ullgensere 

Spitsbergen & Svalbard ulljeans, Flare– Hverdagsfavoritten som er så behagelig at du ikke vil ta den av!

Tøff og behagelig ullbukse som er designet som en Jeans som kommer i Flare,  Regular og Long lengde og i to farger. Med Jeans “look” og Jeans detaljer, og over 60% merinoull. Dette er en tykkere vevd ullbukse i elastisk og ekstra slitesterk ullblanding som gir god “hold” og har ekstra god passform pga et høyt liv. Ingen vei tilbake, når denne buksen først er testet!

Longyearbyen ulljeans, Slim - Varmer og holder passformen veldig godt og ser ut som en EKTE  jeans!

Ikke alle foretrekker flare/sleng bukse, så vi har også laget ullbuksen med Jeans "look" i Slim, Regular & Long lengder og i to fager. Denne buksen er også laget i over 60% merinoull, men med sine Jeans detaljer kan du ikke se at dette er en ullbukse:) Buksen har et høyt liv som gjør at den sitter pent og godt på mange ulike former.

Romsdalshorn ullbukse i deilig, silkemyk ull – kosebukse nummer en!

Deilig og penere joggebukse i 100 % merinoull med bred strikk i livet. Kommer i smalt design med ribbkant nederst på bena. Ullbuksen har super passform og lommer i sidene. Buksen kommer med snøring i livet. Myk og deilig ullbukse du kan krype opp i sofakroken!

 

Produktegenskaper:

• Naturlig og silkemyk ull

• 2-i-1 produkt (les mer)

• Maskinvask 40 grader

• Forhåndskrympet ull

• Egnet for sensitiv hud

• Normal i størrelsen