Meny
Meny

Fall/winter 2019/20

Årets kolleksjon er casual og klassisk, og kan enkelt dresses opp eller ned avhengig av anledning. Comfort er fortsatt i høysetet – man skal se bra ut, men klærne skal også føles bra på, for både liten og stor. Vårt unike 2-i-1 konsept, som betyr at klærne er så fine i seg selv at man ikke trenger noe over, og at ulla er spunnet litt tykkere enn vanlig ullundertøy, er bevart gjennom hele kolleksjonen. Fall/winter 2019/20 består av tidløse plagg i tråd med prinsippene i slow fashion: god kvalitet i bra materialer, til fair priser både for konsument og produsent. 

Nøkkelplaggene i årets kolleksjon er buksene. Bestselgertightsen Skogshorn og Trollveggen til dame har fått litt nye detaljer som gjør den lettere å style med andre klær. En annen viktig del av de fleste garderober er jeansen. Derfor har vi tilpasset den vårt nordiske klima og laget den i både ren ull, men også i supermyk ullmiks. Til både damer og barn. Varm og superkomfortabel, i både slim fit og med sleng.

 Årets strikk byr på nye farger og fasonger i høstlige fargetoner.

Sportskolleksjonen høst/vinter 19-20 er enda mer retro i snitt og farger, der deler av kolleksjonen for barn er unisex. For dame er fokuset rundt fashionsport, kvalitetsmessig og funksjonsmessig til den sporty dama!