Meny
Meny

På utkikk etter den perfekte julegaven?

Julegaver fra WoolLand

Den hektiske julestria er snart over oss, og mange har mye å gjøre i denne tiden med mange forberedelser, gaveinnkjøp, julebord og andre sammenkomster.

For å gjøre en hektisk til litt enklere har vi satt sammen noen julegavetips. Hos WoolLand finner du praktiske og fine julegaver som varmer.

Favoritter til han

Menn vil helst ha alt tilgjengelig i garderoben, fremfor å måtte handle klær til seg selv. Hva er vel ikke bedre enn å kle ham i deilig Merinoull fra topp til tå?

En sikker vinner hos mannen er Gaula ullgenser, som kan brukes til julefrokosten, hytteturen og i sofakroken hjemme. Vefsna ullskjorte er en tøff hverdagskjorte i 100% merinoull, perfekt til jeans.

Perfekt til henne

Alle ønsker seg en deilig strikkegenser til hverdags, spesielt damene! I tillegg er WoolLand-ullplagg like fin på kontoret, som på teateret og i selskap. Himmeltinden kashmir ullgenser er en deilig strikkegenser som de fleste vil elske.

Fongen ullskjørt er en av våre bestselgere og et baseplagg som burde være i alle damers garderobe. Se alle vår kjoler og skjørt i silkemyk ull – her! 

Vil du safe? Kjøp koseplagg!

Det diggeste er å bytte ut jobbklærne med en joggebukse, og en lett og ledig genser, når man kommer hjem etter jobb. Koseklær er også den ultimate helge-outfiten! Gå for f.eks. Romsdalshorn ullbukse og en god ullgenser i deilig merinoull til dame og  Budor ullbukse med Budor ullgenser til gutta.

Aktivt vennepar, eller sporty kjæreste? We got you!

WoolLand Sport er plagg i deilig merinoull, perfekte i løypa og i bakken, på hytta, eller rett og slett sammen med barna på lekeplassen. Kløfri stilongs og ulltrøyer er noe alle setter pris på.

WoolLand-basics i 100% Merinoull passer perfekt både til hverdags, eller lange og korte turer som innerste lag. Mix og match våre ulike styles, og velg blant basics, mellomlag og skiklær til han og henne.


Bestill innen 20. desember for leveranse innen julaften