Meny
Meny

Myke julegaver til barn

Barna syns nok det er morsommere å få harde pakker som lager lyd. Men vi kan garantere at barna holder seg varm og god hele året med julegaver fra WoolLand ❤️ Gi varme i gave!

Nå kan du kjøpe med gaveeske og gjøre julegavehandelen enda enklere fra sofakroken!

Til gutta

De alle minste barna klarer ikke si fra om de er varme eller kalde. Bruk derfor ull innerst, slik at kroppstemperaturen enklere holder seg stabil. Gå for en ullbody eller to i 100% Merinoull. Vi har ulike bodyer- både basics og bdyer med mer detaljer. Style bodyene med deilige ullbukser i jeansimitasjon, selebukser eller joggebukser i 100% Merinoull.

Vi har også gensere til de større guttene i ulike varianter, med tøft design og bukser i matchende farger for å lage hele sett. Velg blant hettegensere, collegegensere og zippers i 100% Merinoull til hverdags, og sporty ull til uteaktiviteter. Kolleksjoner som Hemsedal og Stryn er perfekte til utebruk, og er godt å ha både i bakken og på hytta. Sjekk også ut Ustaoset skigenser – den er superkul til både hverdags og uteaktiviteter!

Til jentene

Også jentene skal holde på varmen, men vi vil ikke at antrekket til lillesøster skal gå på akkord med været. Derfor finner du ullbodyer i både basics og til fest, med pene volanger og perleknapper. Style sammen med søte skjørt eller deilige bukser/tights i 100% Merinoull.

Våre gensere til større jenter har også fått detaljer som volanger og knapper, og passer superfint som sett med våre bukser og tights i matchende farger. Son-genserne er supre både til hverdags og på hytta, og kan fint styles med Bodø-buksene for komplette sett. Mix og match våre stules Leknes genser og Tønsberg tights i fargen Purple power, eller Ørje genser med Tønsberg tights i cargobukse-stil.  I tillegg er Stryn, Voss og Kollen de perfekte kolleksjonene til skibakken! Årets skigenser Lakselv er også et godt valg for de aktive jentene.

Basics

Ullundertøy er en sikker vinner, ansett alder. Vi har fine rosa sett til jente, og blå til gutt i størrelse 0-16 år. Suppler med deilige, tykke ullsokker i Merinoull for en god, varm base før barna skal ut i snøen og bakken!