Meny
Meny

Sommarøy t-skjorte barn 9-14 år, Topas

400,-

En klassisk t-skjorte til gutt laget av 100% Merinoull. T-skjorten har rund hals, korte ermer og kul artwork på høyre arm. Her får du den perfekte kombinasjonen av isolasjon, pusteegenskaper og komfort i ett og samme plagg. Den er perfekt til både hverdags og aktivitet - sommer som vinter. Føles supermyk mot huden, og tørker raskt når hvis barnet skulle oppleve å bli våt. Plagget er Øko-Tex 100® sertifisert.*

* Øko-Tex 100® sertifisert kvalitet betyr at plagge er produsert på en slik måte at de gjør minst mulig påvirkning på menneskets helse og økosystemet og beviser at produktet ikke er helseskadelig. Vår fabrikk bruker moderne fargestoffer og materialer som gjør minst mulig skade på verden. Kvaliteten skal ikke inneholde allergifremkallende fargestoffer eller kreftfremkallende fargestoffer. Sertifiseringen gir også en garanti for at produktet er testet for innhold av klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser mm.

Øko-Tex Standard 100 er et internasjonalt test– og sertifisering system for tekstiler. Standarden ble utviklet i 1992, som blir oppdateres fortløpende. WoolLand jobber mot at alle våre tekstiler være Øko-Tex sertifiserte innen 2024.

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Materialinformasjon

Single Jersey 135gram, 100% Ultrafine Merinoull

 

Produktinformasjon

  • Naturlig og silkemyk ull
  • Maskinvask 30° på ullprogram
  • Forhåndskrympet
  • Egnet for sensitiv hud
  • Normal i størrelsen
Størrelseguide