Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Inspirasjon

Skal du bruke sommeren til å oppdage fjord og fjell? Til fjellferien handler det om å ha praktisk tøy i sekken. Men vi ønsker jo selvfølgelig å se freshe ut også. Det er enkelt med vårens og sommerens nyheter fra WoolLand, bestående av alt fra shortser og t-skjorter, til vester og turbukser i ulike farger og kvaliteter.

Hedda Kolle Bøhmer (44) lever et aktivt liv som akuttsykepleier og mamma til fire barn. Den sprudlende sykepleieren er i en hektisk fase i livet og forteller at hun til tider føler at hun «henger som et slips etter sitt eget liv».

JPEG - aRGB-_MH_1271-kopi.jpg

Jeg er vokst opp i en stor søskenflokk og har selv fått mange barn. Jeg elsker å være aktiv sammen med mannen og barna mine. Hver sommer reiser vi på familieturer i fjellet, noe vi skal i år også.

Vi møter Hedda og familien hennes oppe i Oslomarka en torsdag ettermiddag. Med solbrun hud og et stort smil, er den aktive firebarnsmoren sporty antrukket i et lett og feminint sett fra WoolLand sin nyeste sommerkolleksjon. I år går blant annet turen til hytta i Hemsedal, og Hedda, som har mange års erfaring med å pakke til en sommer på fjellet, vet akkurat hva hun skal ha med seg.

imagezaazg.png

Jeg tar alltid med vesten min fra WoolLand. Ett plagg som er undervurdert etter min mening. Den kan brukes til alt og er genial på fjellet om sommeren. Foruten den klarer vi oss ikke uten, og har alltid pakket med oss sommerull fra WoolLand. Som t-shirts, ullgensere og pannebånd. I år må også de super lekre nye shortsene pakkes med, forteller Hedda som er opptatt av god ullkvalitet.

Ikke bare er klærne veldig behagelige, men de er også moteriktig og har en ekstremt god passform som gjør at man føler seg så fresh og fin. Jeg må også si at jeg liker WoolLands fargevalg i denne sommerkolleksjonen, legger hun til.

imageiivt.png