Meny
Meny

Generelle Vilkår

Vi ønsker at du skal være 100% fornøyd med ditt kjøp og føle deg helt trygg når du handler på woolland.no.

Her kan du lese om våre Kjøps- og Betalingsvilkår.

Selger er:

WoolLand AS
Post Boks 126, Lilleaker
0216 Oslo

Foretaksnummer: 996 911 233

E-post post@woolland.no

Alle kjøp hos woolland.no følger Norsk kjøpslov.
Betingelsene gjelder for alle kjøp hos woolLand.no og du må være over 18 år for å handle i vår nettbutikk. Alle priser i nettbutikken er inklusiv moms. Fraktkostnad og evnt et fakturagebyr kommer i tillegg, men ingen ytterligere skatt eller avgift (gjelder ordre med leveringsadresse i Norge. Se egne betingelser for kjøp til EU land og øvrige land.

Vår nettbutikk er testet og godkjent av Mastercard og VISAs norske partnere, og KLARNA. Derfor er det trygt for deg å betale i vår nettbutikk. Vi tilbyr våre kunder betalingsalternativet KLARNA Checkout.

Klarna Checkout gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett.
Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt og du kan velge den betalingsmetoden som passer deg best.

En finesse med Klarna Checkout er at vi skiller på kjøp og betaling. Først bekrefter du ditt kjøp og deretter velger du hvordan du vil betale. Enten velger du Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller bankoverføring. Alt like sikkert. 

Ordrebekreftelse

Når vi har mottatt bestillingen din sender vi deg en bekreftelse per e-post med informasjon om din ordre. Kontroller alltid ordrebekreftelsen slik at alt ser korrekt ut. Ta vare på ordrebekreftelsen din slik at du har den ved eventuelle spørsmål til oss. Skulle du ønske å kontakte oss over email, vær vennlig å legg ved kundenummer og ordrenummer som referanse.

Om du vil endre eller avbestille en ordre må du kontakte oss via email post@woolland.no umiddelbart. Det vil i mange tilfeller ikke være mulig å annullere eller endre en ordre da bestillingene blir sendt til pakking på vårt eksterne lager så fort ordren er mottatt hos oss.

Opphavsrett

Innholdet på dette nettstedet er opphavsrettbeskyttet og tilhører WoolLand AS (Org.nr. 996 911 233). Informasjonen på nettstedet, inklusive tekst, bilder og lyd, må ikke brukes, verken i privat eller kommersielt anliggende før evnt forespørsel. Det må heller ikke reproduseres, endres, kopieres eller lagres i noen form. Det er ulovlig å modifisere innholdet på dette nettstedet. Lovovertredelser vil bli etterfulgt.

Varemerkekjennetegn

De varemerkekjennetegnene som er relatert til WoolLand tilhører Woolland AS og er beskyttet av varemerkeloven. Det er ikke tillatt å bruke WoolLand AS' varemerkekjennetegn, verken i papirform, digitalt eller i andre medier.

Personopplysninger

WoolLand AS er ansvarlig for de personopplysningene du som kunde gir til oss. Denne informasjonen blir brukt for å gi deg best mulig service og for å gi deg gode tilbud fra oss. Vi gir ikke opplysninger om deg videre til noen utenfor WoolLand. Personopplysningene vil kunne brukes så lenge du er aktiv kunde hos WoolLand. De vil bli oppbevart inntil du sletter opplysningene selv eller ber om at de blir slettet. Behandlingsansvarlig hos WoolLand er; Hedda Rivelsrud, Post Boks 126, Lilleaker, 0216 Oslo. Mail: hedda@woolland.no 

WoolLand behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Som kunde hos WoolLand nettbutikk, samtykker du til at dine personopplysninger, samt opplysninger om dine kjøp som gjøres hos WoolLand, innhentes, lagres og behandles for å administrere kundeforholdet, optimalisere våre tilbud og forbedre vår kundeservice. I denne forbindelse innhenter vi og behandler dine personalia, kontaktinformasjon og opplysninger om hvilke produkter du har kjøpt. Vi vil behandle dine personopplysninger i en periode på inntil 24 måneder. Personopplysningene vil også kunne behandles som grunnlag for markeds- og kundeanalyser samt for kundetilpassede medlemstilbud som er satt sammen av dine personalia og kjøpshistorikk. Opplysningen overføres ikke til noen tredjepart uten ditt samtykke, med unntak for til Klarna (fakturering og inndrivelse) og Mailchimp (leverandør av databaseverktøyet for WoolLand Kundebase).

Som medlem av WoolLand kundebase har du rett til å få vederlagsfri informasjon fra WoolLand om hvilke personopplysninger som behandles av WoolLand, samt få disse rettet og/eller supplert. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket til ovennevnte behandling da det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, med mindre opplysningene skal eller kan oppbevares utover dette som følge av lov.

Som medlem i WoolLand Kundebase, eller som kunde hos WoolLand nettbutikk, samtykker du til at WoolLand kan benytte elektroniske kommunikasjonsmidler for å kommunisere med deg om forhold av betydning for kundeforholdet, sende deg nyhetsmail og markedsføring for tilbud, tjenester og varer. De som ikke ønsker å motta adressert reklame og tilbud, eller kan når som helst kontakte WoolLand og kreve at denne markedsføringen stanser. Man kan også selv melde seg ut nederst på våre nyhetsmailer.

Du er ansvarlig for å holde medlemsopplysningene dine oppdaterte til enhver tid. Du har tilgang til å endre dem på (Min Konto: http://woolland.no/customer/account/login)

WoolLand fraskriver seg ansvar for ethvert problem som måtte oppstå som følge av feil i opplysninger du har registrert.

Henvendelser om dine personopplysninger kan rettes til WoolLand kundeservice via e-post: post@woolland.no.