Meny
Meny

Generelle Vilkår

Vi ønsker at du skal være 100% fornøyd med ditt kjøp og føle deg helt trygg når du handler på woolland.no.

Her kan du lese om våre Kjøps- og Betalingsvilkår.

Selger er:

WoolLand AS
Post Boks 126, Lilleaker
0216 Oslo

Foretaksnummer: 996 911 233

E-post post@woolland.no

Alle kjøp hos woolland.no følger Norsk kjøpslov.
Betingelsene gjelder for alle kjøp hos woolLand.no og du må være over 18 år for å handle i vår nettbutikk. Alle priser i nettbutikken er inklusiv moms. Fraktkostnad og evnt et fakturagebyr kommer i tillegg, men ingen ytterligere skatt eller avgift (gjelder ordre med leveringsadresse i Norge. Se egne betingelser for kjøp til EU land og øvrige land.

Vår nettbutikk er testet og godkjent av Mastercard og VISAs norske partnere, og KLARNA. Derfor er det trygt for deg å betale i vår nettbutikk. Vi tilbyr våre kunder betalingsalternativet KLARNA Checkout.

Klarna Checkout gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett.
Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt og du kan velge den betalingsmetoden som passer deg best.

En finesse med Klarna Checkout er at vi skiller på kjøp og betaling. Først bekrefter du ditt kjøp og deretter velger du hvordan du vil betale. Enten velger du Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller bankoverføring. Alt like sikkert. 

Ordrebekreftelse

Når vi har mottatt bestillingen din sender vi deg en bekreftelse per e-post med informasjon om din ordre. Kontroller alltid ordrebekreftelsen slik at alt ser korrekt ut. Ta vare på ordrebekreftelsen din slik at du har den ved eventuelle spørsmål til oss. Skulle du ønske å kontakte oss over email, vær vennlig å legg ved kundenummer og ordrenummer som referanse.

Om du vil endre eller avbestille en ordre må du kontakte oss via email post@woolland.no umiddelbart. Det vil i mange tilfeller ikke være mulig å annullere eller endre en ordre da bestillingene blir sendt til pakking på vårt eksterne lager så fort ordren er mottatt hos oss.

Opphavsrett

Innholdet på dette nettstedet er opphavsrettbeskyttet og tilhører WoolLand AS (Org.nr. 996 911 233). Informasjonen på nettstedet, inklusive tekst, bilder og lyd, må ikke brukes, verken i privat eller kommersielt anliggende før evnt forespørsel. Det må heller ikke reproduseres, endres, kopieres eller lagres i noen form. Det er ulovlig å modifisere innholdet på dette nettstedet. Lovovertredelser vil bli etterfulgt.

Varemerkekjennetegn

De varemerkekjennetegnene som er relatert til WoolLand tilhører Woolland AS og er beskyttet av varemerkeloven. Det er ikke tillatt å bruke WoolLand AS' varemerkekjennetegn, verken i papirform, digitalt eller i andre medier.