Meny
Meny
-50%

ULLBUKSE GUTT 9-14 ÅR HAMAR, Light Grey

Vanlig pris 379,-

Special Price 189,-

Ullbukse til gutt i 100% Merinoull av beste kvalitet. Ullbuksen har en tøff lomme på hver side.
Ullbuksen finnes også i fargen Night Blue. Finnes også til gutt 2-8 år og baby 0-2 år, men da har buksen stjerner på knærne.

Design og kvalitet gjør at WoolLand er like perfekt til kalde dager som innerste plagg, som til varmere dager som utenpå plagg - den perfekte hverdagsbekledning!

- Silkemyk ull som verken stikker eller klør
- 2-i-1 produkt
- Maskinvask
- Forhåndskrympet ull  

Finn din størrelse her!

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

WoolLand ullundertøy er laget av den fineste Merinoull, fordi vi mener du fortjener den mykeste og beste ullkvaliteten! Ullundertøyet er laget i en tykkere ullkvalitet i interlock strikk som gjør påkledningen enklere. Istedenfor å bruke ullundertøy og andre klær utenpå dekker WoolLand ullundertøy begge disse behovene, hverdagstøy og ullundertøy, et 2-i-1 produkt.

På grunn av den naturlige cellestrukturen i ullen så puster den. Ullen både absorberer og frigjør fuktighet, varmer når det er kaldt og kjøler når det er varmt. WoolLand ullundertøy er behagelig å ha på og å være i aktivitet i! Ullen vi bruker inneholder ingen tilsatte skadelige stoffer som kan være allergi- eller kreftfremkallende. Dette kombinert med de myke ullfibrene som WoolLand bruker, gjør at også barn med atopisk eksem kan bruke ullundertøyet vårt. WoolLand ull har vært igjennom en forhåndskrymping for å bevare størrelse og fasong også etter vask. Ullundertøyet kan vaskes i maskin på 30 grader ullvask med vaskemiddel beregnet på ull og strekkes forsiktig i våt tilstand.

Hvert WoolLand produkt er håndlaget og unikt. Ull er en del av naturen og er bærekraftig og biologisk nedbrytbart. Vær snill å behandle ditt nye WoolLand plagg med kjærlighet og omsorg!

Størrelseguide