Meny
Meny
-70%

ULLSKJØRT DAME BLÅBREHØ, Strawberry Ice

Vanlig pris 649,-

Special Price 195,-

Smalt og lekkert «blyantskjørt» til dame i 100% erinoull av beste kvalitet med splitt på hver side i tynn, silkemyk sommerull. Ullskjørtet rekker ned til kneet og har høyt liv med bred strikk. Kommer i fargene Strawberry Ice og Fjord Blue. WL logo diskret brodert på oppe ved strikken.

Design og kvalitet gjør at WoolLand ull er det eneste du trenger til innendørs bruk.

- Silkemyk ull som verken stikker eller klør
- askinvask
- Forhåndskrympet ull

WoolLand ull er silkemyk, allergivennlig og kløfri ull som ikke stikker.

Beskrivelse

Detaljer

WoolLand er hverdags- og sportsulltøy laget av den fineste 100% Merinoull, fordi vi mener du fortjener den mykeste og beste ullkvaliteten! Alle vet at ull er det beste om vinteren, men visste du at ull er perfekt om sommeren også! Tynn, deilig merinoull puster og er svalende når det er varmt, og har fordeler som:

* Temperaturregulerende – Ull regulerer både varme og kulde.

* Fukttransporterende - Ull absorberer vann raskt og trekker fukt bort fra huden, slik at man holder seg tørr selv om man svetter.

* Kløfri - Tynn merinoull klør ikke, den er deilig og myk.

* Bakteriehemmende - Ull har bakteriehemmende egenskaper og behøver ikke vaskes ofte, det holder ofte å bare lufte plaggene.

* Beskytter mot UV-stråling - Klær av ull og polyester beskytter bedre enn bomull, lin og rayon (kunstsilke)

WoolLand ull er behagelig å ha på, og å være i aktivitet i! Ullen vi bruker inneholder ingen tilsatte skadelige stoffer som kan være allergi- eller kreftfremkallende, og vi tar hensyn til både mennesker og dyr i vår produksjon. Dette kombinert med de myke ullfibrene som WoolLand bruker, gjør at også barn med atopisk eksem kan bruke ullundertøyet vårt. WoolLand ull har vært igjennom en forhåndskrymping for å bevare størrelse og fasong også etter vask. Ullen vår kan vaskes i maskin på 30 grader ullvask med vaskemiddel beregnet på ull og strekkes forsiktig i våt tilstand. Hvert WoolLand produkt er håndlaget og unikt. Ull er en del av naturen og er bærekraftig og biologisk nedbrytbart. Vær snill å behandle ditt nye WoolLand plagg med kjærlighet og omsorg!

Størrelseguide