Meny
Meny

2-i-1 konseptet: kun ett lag nødvendig

Klærne våre er designet som et to-i-ett-produkt – som er et nytt ullkonsept. Det vil si at kvaliteten nesten er dobbelt så tykk som vanlig ullundertøy, og at man verken trenger å bruke noe under eller over. Ettersom ull er et delikat materiale, har vi jobbet mye med forsterkninger på de mest utsatte delene av plaggene, og i kombinasjon med den tykke ullkvaliteten, sørger dette for at klærne våre har lang levetid og kan gå i arv.

Det at kvaliteten baserer seg på at plaggene skal bæres alene, gjør også at vi er ekstra nøye når det kommer til snitt og design. Klærne skal være så fine i seg selv at både barn og voksne har lyst til å ha dem på seg – enten det er i barnehagen, på kontoret eller på after ski på fjellet. Derfor tilfører vi plaggene kule detaljer som lommer, puffermer, blonder, knapper, glidelåser og tyll, og designer alt i duse, delikate farger. Vi er også opptatt av at klærne skal ha en funksjonell detalj, enten det er en godt synlig refleks på en lue, eller en ullbukse under et skjørt for at små jenter som vil pynte seg skal kunne gjøre det uten å fryse på stumpen.

Plaggene våre sys ikke som tradisjonelt ullundertøy, men som moteklær, med usynlig søm og forsterkninger. Alt har fra oppstarten av blitt produsert på en fabrikk i Kina som vi jevnlig besøker, der WoolLand har fått sin egen produksjonslinje som jobber med den komplekse syprosessen. Vi er opptatt av gode arbeidsvilkår og har som policy at alle leverandørene våre må underskrive Code of Conduct. WoolLand er også medlem av Initiativ for etisk handel (IEH), som betyr at vi forplikter oss til å jobbe for handel som fremmer menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, utvikling og miljø.