Meny
Meny

Levering, bytte og retur

1. Levering

Vi ønsker å gi våre kunder en positiv kjøpsopplevelse, derfor er det viktig for oss at din bestilling kommer raskt, trygt og enkelt frem til deg! WoolLand samarbeider med Nettvarehotellet Lundeby som pakker og distribuerer din ordre.
Vi bruker Helthjem AS og Bring som fraktleverandører på pakkeleveranser og vi leverer til hele landet.

Alle bestillinger som mottas innen kl.12.00 på hverdager vil bli pakket og sendt ut samme dag og kan forventes levert innen 2-4 dager. Helthjem gjør det ekstra enkelt for deg og er per i dag den raskeste leverandøren i det norske markedet og eneste som leverer seks dager i uken, før frokost!
Helthjem er en del av Schibsted og bruker sine avisbud landet over til å  levere din pakke i postkassen eller på dørmatten din før kl. 7.00 og du trenger ikke være hjemme eller signere.

NB! Dersom din ordre er over 5 kg eller ditt postnummer ikke har levering hjem vil din ordre bli levert ut av PostNord til ditt nærmeste utleveringssted. Se mer her.
Helthjem er per i dag den raskeste leverandøren i det norske markedet og eneste som leverer seks dager i uken, før frokost!

1. Helthjem: Din ordre blir levert hjelt hjem på døren eller i postkassen i store deler av Norge. Leveres til postkassen/dør før kl 07 eller på ditt nærmeste utleveringssted dersom levering hjem ikke er et alternativ (gjelder hvis pakken er over 5 kg eller Helt Hjem ikke leverer til din adresse, les mer her) på 3-5 dager avhenging av område – kr 49,00 Sporing og SMS-bekreftelse på levering – du får full oversikt. Du har selv ansvar for å motta pakken ved utlevering. Det vil si at du har ansvar for å hente pakken i din postkasse eller dørmatte når den er levert, eller hente den fra utleveringsted dersom den ikke kan leveres helt hjem innen den blir sendt i retur til oss fra utleveringsstedet.

2. Bring
BRING- Servicepakke: Sporing og Levering til nærmeste Postkontor kr 79,00

Bring – levert hjem:
1) Pakken kan spores og leveres hjem til deg mellom kl. 08-17 eller 17-21 avhengig av ditt postnummer. Sjåføren ringer 30-60 min. før ankomst ved levering på kveldstid. Er du ikke hjemme ved ankomst, blir den levert på nærmeste postkontor.
2) Pakken kan spores og utleveres neste virkedag på de fleste strekninger. Utlevering skjer på døren innen kl. 09:00, 11:30 eller 16:00. Enkelte strekninger kan ta mer enn én dag. Er du ikke hjemme ved ankomst, blir den levert på nærmeste postkontor. NB: Ekspress over natten må bestilles før kl 13.00.
NB: Ved ordre til Svalbard faktureres det et gebyr på kr 160 dersom pakken skal leveres av Bring, da de tar et gebyr på 225 kr for å sende pakker til Svalbard.

3. Klikk og hent din ordre i butikk GRATIS NB: Hent i butikk er ikke mulig i juli
I en hektisk hverdag må man unngå bomturer og spare tid. Benytt derfor KLIKK & HENT i en av våre 4 butikker om du bor i nærheten. Ordre pakkes på vårt hovedlager og sendes til den butikken du har valgt. Du får sms når din ordre er pakket og på vei til butikk. Ordre kan da hentes førstkommende fredag. Hent i en av våre butikker GRATIS. Du får SMS på onsdag når din ordre er klar for henting samme uke!

1. Levering til butikk Sandvika kr 0,00
– Bestilling må være inne før kl. 12 onsdag for levering fredag samme uke. 

2. Levering til butikk Lilleaker kr 0,00
– Bestilling må være inne før kl. 12 tirsdag for levering torsdag samme uke.

4. Levering til butikk Nordstrand; Sæter kr 0,00
– Bestilling må være inne før kl. 12 tirsdag for levering fredag samme uke.

NB! Ordre som ikke blir hentet:

Hvis du velger Servicepakke som fraktmetode vil din ordre ligge på ditt lokale postkontor i opptil 2 uker. Ordre som ikke hentes innen fristen vil bli returnert til oss. For alle ordre som ikke hentes, forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift, per i dag satt til kr.150.
Dersom du har gjennomført ditt kjøp med KLARNA Faktura vil din nye faktura fortsatt inneholde frakt og fakturagebyr som tilkommer ved en ordre og da kostnaden for uavhentet pakke.

2. Bytte & retur:

NB: Salgsvarer byttes ikke, men angreretten gjelder alltid på nettkjøp og dersom vi har varen kan du bytte størrelser også på salgsvarer.

Hvis du angrer på et kjøp i vår nettbutikk, er det angrerettloven som gjelder. Iht. angrerettloven har du noen plikter og oppgaver. Bytte og retur av varer må skje innen 30 dager.
Du kan gjerne bytte klærne i en av våre butikker. Hvis du ikke bor i nærheten av en butikk, må du sende inn per post. Kjøper må selv dekke returporto ved bytte/retur.

Slik gjør du:

1: Fyll ut returskjema som lå i pakken. Noter hvilket plagg du returnerer og om dette ønskes returnert eller byttet i annen farge/størrelse.

2: Legg varene du skal returnere i originalemballasjen/posen, og tape den godt. Sørg for at merkelapper fremdeles henger på.

3: Benytt deg av vår Returportal i samarbeid med helthjem og de henter pakken i din postkasse/på døren din for kr 79,- uansett vekt. Eller returner pakken som vanlig på postkontoret.

Klikk her for å gå til vår returportal, og følg instruksjonene der.

Dersom du velger å sende inn på vanlig måte, send pakken til:

WoolLand
Postboks 126 Lilleaker
0216 Oslo, Norge

Dersom du sender med Posten er det ditt eget ansvar at pakken kommer hel frem til oss. Vi anbefaler å velge sporingspakke, da du er helt sikker på at pakken ikke vil forsvinne og den kan spores. Du må selv dekke returporto.

NB: Det er kun mulig å bytte ubrukte varer i en annen størrelse eller farge. Det er ikke mulig å bytte til annen vare. Vi sender ønsket farge/størrelse til deg gratis.

Tilbakebetaling

Du vil få tilbakebetalt pengene dine etter at vi har mottatt og behandlet din retur. Det vil normalt være 1 – 2 ukers behandlingstid (noe lengre ved salg og helligdager). Så snart vi mottar din retur vil du få en bekreftelse på mail fra oss.

For å få tilbakebetalt hele beløpet må varen(e) være i samme stand som da du mottok dem, og varen må fremstå som ny med emballasje og merkelapper intakte.

KORTBETALING: Har du betalt med kort vil vi tilbakebetale beløpet til samme kort du benyttet ved kjøp. Når din retur er behandlet vil pengene være på din konto i løpet av ca 3 virkedager.

FAKTURA: Om du har betalt med faktura vil vi trekke fra varen(e) du har returnert til oss og sende deg ny faktura. Ønsker du å returnere alt vil din faktura bli slettet. Har du allerede betalt din faktura vil pengene bli overført til konto benyttet ved betaling av faktura. Penger for returnert vare vil bli tilbakebetalt til den konto som ble benyttet ved betaling, med en gang returen er behandlet.

Vilkår

Ved returer som gjelder nettbutikken: Varen må fremstå som ny, dvs med alle merkelapper og emballasje intakte, uten lukt eller skader.
Angrefristen på nettkjøp er 30 dager etter at du mottok varen. Dersom retur skjer senere enn dette, sendes pakken tilbake mot fraktgebyr (kr 79,-)

NB: Hos WoolLand.no har du 30 dagers byttefrist/angrerett (NB: gjelder kun nettkjøp). I våre vanlige butikker er det 2 dagers deponering, men ikke over helg.

Reklamasjon og kjøpers undersøkelsesplikt

Straks etter at varen er mottatt bør den undersøkes for eventuelle feil, herunder skader, eller mangler og at leveranse er i samsvar med ordrebekreftelsen. Reklamasjon og leveranse feil må skje innen rimelig tid og innenfor samme sesong etter at mangelen ble oppdaget eller burde vært oppdaget. Melding om feil og mangler må meddeles oss på post@woolland.no med en nøyaktig beskrivelse av forholdene og helst med bilder. Feilen må foreligge når dere får produktet i besittelse og ikke etter bruk. Varen skal normalt sendes oss for inspeksjon dersom det ikke er uomtvistelig via bilder og forholdene at det foreligger en feil eller mangel.

Hvis du har mottatt en annen vare enn det som står på fakturaen ta kontakt med oss på post@woolland.no. Hvis vi vurderer at din reklamasjon er berettiget, sender vi deg en ny vare fraktfritt. Hvis varen er utsolgt, refunderer vi prisen på varen.

Hull

Alt ulltøy må behandles pent og brukes riktig da ull er et sårbart tekstil. Hekter man borti noe og en maske løsner kan det bli hull og det er ikke vårt ansvar. Hull som oppstår på grunn av vask eller slitasje er ikke en reklamasjonsgrunn. Oppstår det derimot hull i sømmer, er dette en reklamasjonsgrunn og vi vil stå ansvarlig å rette det opp eller gi ut et nytt produkt. WoolLand ulltøy er kjent for sin gode slitestyrke, og siden det er laget av en tykkere ullkvalitet har vi bedre slitestyrke enn mye annet ulltøy på markedet. Med mye lek og krabbing på knærne kan dessverre dette gå utover enkelte felt på ulltøyet og da anbefaler vi å lappe hullene, slik vi har beskrevet under punktet Slitasje her.  Vi har lagt til ekstra slitesterke felt og ekstra slitesterk ull på utsatte områder for å forsterke disse, men dersom man kjøper en bukse for stor, vil ikke lappene treffe på kneet og de vil miste sin effekt.

Ved utelek anbefales et tynt vindtett lag eller boblebukse da ulltøy generelt sett ikke egner seg til barnelek som for eksempel klatring i trær, skliing på bakke eller krabbing på asfalt/sand. Dette gjelder stort sett for de meste aktive barna fra alderen 1-8 år.

Oppdager du hull i sømmer, send inn så raskt som mulig, slik at det ikke rakner mer.

NB: Reklamasjoner må vaskes før de sendes inn!