Meny
Meny

Frakt og leveringsvilkår

Frister julen 2019: 

Porterbuddy: Leverer til og med 23.desember. Gjelder kun Oslo, Akershus og deler av Buskerud.

Posten/Bring: Bestill innen 18.desember og få julegavene i Postkassen eller på nærmeste postkontor før julaften (16.desember gjelder for Nord-Norge).

Samarbeidspartnere

Vi ønsker å gi våre kunder en positiv kjøpsopplevelse, derfor er det viktig for oss at din bestilling kommer raskt, trygt og enkelt frem til deg! WoolLand samarbeider med Nettvarehotellet Lundeby som pakker og distribuerer din ordre.
Vi bruker Porterbuddy, Helthjem AS og Bring som fraktleverandører på pakkeleveranser og vi leverer til hele landet.

Alle bestillinger som mottas innen kl.12.00 på hverdager vil bli pakket og sendt ut samme dag og kan forventes levert innen 2-4 dager.

Helthjem gjør det ekstra enkelt for deg, og er per i dag den raskeste og eneste leverandøren i det norske markedet som leverer seks dager i uken, før frokost!
Helthjem er en del av Schibsted og bruker sine avisbud landet over til å  levere din pakke i postkassen eller på dørmatten din før kl. 7.00 og du trenger ikke være hjemme eller signere.
NB! Dersom din ordre er over 5 kg eller ditt postnummer ikke har levering hjem vil din ordre bli levert ut av PostNord til ditt nærmeste utleveringssted. Se mer her.

Porterbuddy er en budleveringstjeneste, som gjør det mulig å få pakken levert til et selvbestemt tidspunkt. Enkelt og effektivt å bestille pakker hjem på døren, på kundens premisser. Porterbuddy leverer til adresser i Oslo, Akershus og deler av Buskerud.

Leveringmetoder

1.Porterbuddy: Kun kr 89,-
Få pakken levert på døren med bud, og bestem selv når den skal leveres. Spor sendingen via link som mottas på SMS og mail etter bestilling, og du mottar en melding før ankomst. Gjelder leveranser i Oslo, Akershus og deler av Buskerud.

2. Helthjem: Kun kr 49,-
Din ordre blir levert hjelt hjem på døren eller i postkassen i store deler av Norge. Leveres til postkassen/dør før kl 07 eller på ditt nærmeste utleveringssted dersom levering hjem ikke er et alternativ (gjelder hvis pakken er over 5 kg eller Helt Hjem ikke leverer til din adresse, les mer her) på 3-5 dager avhenging av område – kr 49,00 Sporing og SMS-bekreftelse på levering – du får full oversikt. Du har selv ansvar for å motta pakken ved utlevering. Det vil si at du har ansvar for å hente pakken i din postkasse eller dørmatte når den er levert, eller hente den fra utleveringsted dersom den ikke kan leveres helt hjem innen den blir sendt i retur til oss fra utleveringsstedet.

3. Bring
BRING- Servicepakke: Sporing og Levering til nærmeste hentested for post kr 79,-

2) Pakken kan spores og utleveres neste virkedag på de fleste strekninger. Utlevering skjer på døren innen kl. 09:00, 11:30 eller 16:00. Enkelte strekninger kan ta mer enn én dag. Er du ikke hjemme ved ankomst, blir den levert på nærmeste hentested for post. NB: Ekspress over natten må bestilles før kl 13.00.
NB: Ved ordre til Svalbard faktureres det et gebyr på kr 160,- dersom pakken skal leveres av Bring, da de tar et gebyr på 225 kr for å sende pakker til Svalbard.

4. Klikk og hent din ordre i butikk GRATIS 
I en hektisk hverdag må man unngå bomturer og spare tid. Benytt derfor KLIKK & HENT i en av våre 3 butikker om du bor i nærheten. Ordre pakkes på vårt hovedlager og sendes til den butikken du har valgt. Du får sms når din ordre er pakket og på vei til butikk. Ordre kan da hentes førstkommende fredag. Hent i en av våre butikker GRATIS. Du får SMS på onsdag når din ordre er klar for henting samme uke!

1. Levering til butikk Sandvika kr 0,00
– Bestilling må være inne før kl. 12 onsdag for levering fredag samme uke. 

2. Levering til butikk Lilleaker kr 0,00
– Bestilling må være inne før kl. 12 tirsdag for levering torsdag samme uke.

3. Levering til butikk Nordstrand; Sæter kr 0,00
– Bestilling må være inne før kl. 12 tirsdag for levering fredag samme uke.

4.Levering til butikk i Drammen kr 0,00
– Bestilling må være inne før kl 12 tirsdag for levering torsdag samme uke

NB! Ordre som ikke blir hentet:

Hvis du velger Servicepakke som fraktmetode vil din ordre ligge på ditt lokale postkontor i opptil 2 uker. Ordre som ikke hentes innen fristen vil bli returnert til oss. For alle ordre som ikke hentes, forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift, per i dag satt til kr.150.
Dersom du har gjennomført ditt kjøp med KLARNA Faktura vil din nye faktura fortsatt inneholde frakt og fakturagebyr som tilkommer ved en ordre og da kostnaden for uavhentet pakke.