Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Vi ønsker å bidra på veien til en grønnere fremtid og mener at noe av det viktigste vi må jobbe med er å redusere forbruket. For å klare dette er vi avhengige av produkter med lang levetid.

VI ØNSKER Å BIDRA TIL LAVERE FORBRUK

En måte WoolLand bidrar til mindre forbruk av klær er å produserer kun 2 kolleksjoner i året - en stor høstkolleksjon og en mindre sommerkolleksjon. Vi har også valgt å bruke forsterkninger på områder som er utsatt for slitasje, som gjør produktene ekstra slitesterke.

Tekstilindustrien er fortsatt en stor utfordring for planeten, derfor er det ekstra viktig at vi fokuserer på å lage design som varer over tid. I plaggene våre har vi har stor fokus på kvalitet og ønsker at plaggets levetid skal være like viktig som tidløst design. Klær du blir glad i vil du ta godt vare på. Vårt mål er at WoolLand klær skal gå i arv, sånn at hvert plagg blir brukt så lenge som mulig.

Da ull er et delikat materiale, kan det oppstå hull. Skulle det oppstå hull ønsker vi at plagget blir reparert via å sy eller ved bruk av strykelapper som vi selger i alle våre butikker.

EMBALLASJE 

Vi jobber hele tiden med å minimere avfall og finne gode løsninger på emballasjen vi bruker i butikk og nettbutikk. Vi bruker i dag kun resirkulerte materialer i våre poser og innpakningspapir.