Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Vi er sultne, og etterstreber hele tiden å bli enda bedre på det vi gjør. Vi har alltid et nytt mål, hele tiden noe nytt å ta tak i.

Utover nettbutikken, som sender varer til hele landet, har vi i dag konseptbutikk på Lilleaker, Sandvika Storsenter og Lagunen Storsenter. I tillegg har vi Pop-up butikker i diverse byer fra nord til sør i høysesong for å spre kjennskap til merkevaren og bli kjent i andre markeder.

WoolLand er en merkevare som appellerer til mennesker som lever en aktiv og sporty livsstil, og vi valgte derfor i 2016 å utvikle plagg i en mer sporty look. Denne kolleksjonen ble godt mottatt og vi har i dag utviklet en større sportskolleksjon, Active Sport, som vi vil være en stor del av WoolLand fremover – i samarbeid med utvalgte sportsbutikker.

Høsten 2021 fylte WoolLand 10 år. Og selv om vi er utrolig stolte av alt vi har fått til, hviler vi ikke på laurbærene. Vi er sultne, og etterstreber hele tiden å bli enda bedre på det vi gjør. Vi har alltid et nytt mål, hele tiden noe nytt å ta tak i. Vi er ikke redde for å brette opp armene, og har jobben med oss til enhver tid. Vi har utvilsomt fått noen grå hår siden oppstarten i 2011 – Men så har vi jo også blitt eldre. Og den store drømmen er, tross alt, at WoolLand fremdeles lever videre når vi sitter på gamlehjemmet med sølvfargede manker.