Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Vårt ulltøy lages av den fineste merinoull, bestilt fra mulesing-frie gårder. Vi går aldri på kompromiss med kvalitet, så når du handler hos oss skal du vite at du får ull av ypperste klasse.

Mikron verdi

Ulla vi bruker i våre plagg har en lav mikron-verdi, som vil si at fibrene er lenger og skaper finere krusninger, som gjør at plagget er mykt, slitesterkt og ikke stikker mot huden.

Så lenge mikron-verdien er under 21,5 kan det kalles merinoull, og derfor ligger mange ullplagg på akkurat det nivået. WoolLands produkter har en mikron som er helt nede på 18. Det betyr at selv de som sliter med for eksempel atopisk eksem ofte kan bruke våre ullklær uten at det klør. Ulla vi bruker har også ekstra god hold og er forhåndskrympet, slik at den ikke krymper i vask.

Klærne våre er designet som et to-i-ett-produkt – som er et nytt ullkonsept du kan lese mer om her.

Testet av Foreldre & Barn

Vår ull ble testet av Foreldre & Barn

Vi er veldig stolte over at vår ullkolleksjon “Bergen” ble kåret til Best i test av Foreldre & Barn høsten 2016, i deres store test av ulltøy til barn. Bergen er laget som 2-i-1 produkter. Det vil si at kvaliteten nesten er dobbelt så tykk som vanlig ullundertøy, og at man hverken trenger å bruke noe under eller over. 

Se hele testen her!