Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Norske Linda er influencer med over 39 000 følgere og bosatt i New York med familien sin. Linda elsker WoolLand 💚Her kan du lese hvorfor.

-Jeg vokste opp som en frysepinn med atopisk eksem. All ull klødde. Og om den var varm var den iallfall ikke fin. Dessverre fant jeg ikke ullen i mitt liv før jeg ble mor selv, forteller Linda

-Jeg var midt i småbarnsfasen da WoolLand åpnet og ble et kjærkomment tilbud av kvalitets ull for hele familien. Jeg elsket den myke of fine baby kolleksjonen; med duse farger og små søte detaljer. All annen ull til baby og småbarn var mer funksjonell enn søt, ofte i sterke farger eller bråkete mønstre og langt ifra like myk.

Også for voksne fylte WoolLand et tomrom, ved å tilby et alternativ til den funksjonelle  underlags-ullen. En ny verden åpnet seg da WoolLand forente komfort, funksjon og design. Jeg flyttet inn og ble boende i WoolLand!

For hele familien ble WoolLand et opplagt valg i fritiden, på hytteturer ved sjø og til fjells, og som reiseantrekk på flyreiser rundt i verden.
– For 2,5 år siden flyttet vi til NYC, forteller Linda. Jeg hadde hørt at ull var vanskelig å få tak i. Og hele familien var blitt bortskjemt med kvalitets ull. Vi flyttet over dammen med kun en koffert hver, og fylte dem med ullklær fra WoolLand.

Jeg poster ofte om ull som et bærekraftig tekstilvalg, og mine følgere er nysgjerrige på den norske ullen jeg stolt viser frem. Ull er gull for planeten, 100% naturlig og nedbrytbart. Dessuten er det holdbart, selvrensende og trenger mindre vask enn alternative tekstiler.

 

– I New York bruker vi ullklærne våre på samme måte som i Norge. Så fort vi kommer hjem fra lange hektiske dager med jobb og skole på Manhattan, hopper vi inn i myke ullplagg. På kveldsturer langs Hudson River tar vi på oss et ekstra lag med ull/dun-jakker, vester og luer fra WoolLand. Også på helgeturer til the Hamptons er det komfortable klær fra gamlelandet som gjelder.

Borte bra, men ull hjemmefra er best!

 

-Vi stortrives i New York. Min instagram profil @lindalike vokser med 1000 nye følgere i måneden. Som influencer er jeg opptatt av å promotere sunne og bærekraftige valg for oss selv og planeten vår.