Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Våre ulljeans er blitt superpopulære og mange har disse som sin favoritt! Dette er et nøkkelplagg i garderoben på vinterhalvåret og passer like fint til hverdags som til fest.

Ulljeansene ligger høyt på bestselgerlisa vår år etter år. Vi bruker dem på kontoret daglig på kalde dager og den sorte ulljeansen er ofte på når vi skal ut å spise eller i feslige anledninger. Med denne i skapet slipper du å fryse gjennom vinteren.

Dette er tykkere vevd bukser i elastisk og ekstra slitesterk ullblanding som gir god "hold". De har høyt liv, som gjør at de sitter godt på.

 

 

HVILKEN ULLJEANS SKAL DU VELGE?

Longyearbyen ulljeans

Longyearbyen har en smal passform og er ettersittende helt fra midjen og ned til foten.Dette er en moderne og anvendelig klassiker som du kan ha i skapet i lang tid.

Modellen kommer i to farger: Jeans-farget og sort.

 

 

 

Svalbard ulljeans

Svalbard har et retro design og kule lommer. Den har sleng og et høyt liv, som gjør at den sitter godt og pent på. Buksen er begagelig og har en jeans "look".

Buksen kommer i sort, som passer perfekt både til hverdags og fest. Svalbard ulljeans kommer i to lengder: Regular og long.

 

 

 

Spitsbergen ulljeans

Dette er en modell med retro design med jeanslommer bak, en liten pyntelomme i front og dekorativ knappelukking i front. Den har sleng og et høyt liv, som gjør at den sitter godt og pent på. Buksen er begagelig og har en jeans "look".

Buksen kommer i jeans-farge, som passer perfekt til hverdags. Spitsbergen ulljeans kommer i to lengder: Regular og long.