Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Vi er ikke helt ferdig med hjemmetiden, og alle er superflinke til å benytte naturen som lekeplass! Hengekøyer henger i annenhvert tre, telt og bål på hver en lysning og turer i nærmiljøet er den nye hverdagen. Vi hyller alle som benytter naturen, og ønsker å kle alle riktig for en hver tur og aktivitet. Ull har pustende egenskaper, som gjør WoolLand-ull perfekt til turer og aktiviteter i fjellet og på sjøen.

Perfekt til tur

WoolLand-ulltøy er perfekt for alle typer aktiviteter, hele året. Norge er et land med svingende temperaturer og ulike årstider på samme tid. Både i vårsolen og når vinteren fortsatt henger igjen, er ull gull verdt. WoolLand Sport er ulltøy tilpasset turer og aktiviteter, og vi har utviklet ulltøy som passer like godt under ski og vinterklær, som til bruk alene på skogsturer i vår- og sommerhalvåret.

Ull er best innerst når det er kaldt ute og når du er i aktivitet, den puster, holder på varmen og tørker fort dersom du blir svett. Ullundertøy og ulltøy generelt kan brukes av alle, hele året, men er spesielt viktig når vi er utsatt for kulde, fuktighet eller temperatursvingninger som for eksempel barn som leker og veksler mellom aktivitet og hvile. Blir barnet svett eller vått, sørger ullen for at huden tørker igjen og ikke blir kald. Ull har samtidig en isolerende effekt som gjør at barnet ditt holder på varmen også når det er i mindre aktivitet.

Ullundertøy er det perfekte innerste laget, både på overkroppen, under buksen, eller som eget lag når man sover ute. Bruk t-skjorter i ull dersom du føler at ullundertøy blir litt “too much”.

 

Jakken som passer like godt i hengekøyen i skogen, som i byen!

Våre Femundenjakker er den perfekte vårjakke, med god og varm Merinoull i ermer og krage, og varm vindtett padding foran og bak. Selv om solen skinner og det ser varmt og fint ut, svinger temperaturene fortsatt nok til at det er godt å ha en jakke som varmer. Femunden kommer til både dame, herre og barn.  Så her er det ingen unnskyldning for å ikke kle seg!

Vi syns jakkene passer like godt til vandring i bygatene, som et ekstra lag på hengekøye- og telttur.

 

 

Hvor går turen?

Turene trenger ikke nødvendigvis å være langt fra huset ditt eller byen for den del- og vi oppfordrer til turer i nærmiljøet. Selv om det fortsatt er snø i store deler av Norge, og ikke alle har fått vår og tørre stier, vil vi bare understreke at vinteren bare er litt lengre hos dere med snø. Man kan fint ta toppturen med ski på beina, eller grille pølser ute på bålpanne ved husveggen. Her er det bare kreativiteten som setter grenser!

Kle deg i Trysil ullgenser til dame og herre, som er en litt tykkere ullgensere med zipper, og som er supre både alene i vårvarmen. Ta på Femunden eller Finse over, og du har det perfekte grunnlaget for turer i skog og mark. Husk å holde hodet varmt, det er fortsatt kald vind! Våre pannebånd og luer i 100% Merinoull puster og vamer både når man går og når man er fremme. Hodeplagg er også viktig dersom man velger å lige ute over natten, da hodet er det stedet på kroppen man mister mest varme. Sov gjerne med ull innerst også, så holder du varmen og du får bedre søvn! Pustende, varme ullplagg i fineste Merinoull er superdigg innerst mot kroppen uansett aktivitet.