Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Norge er et land med vekslende vær som byr på svingende temperaturer. Det er viktig at barna kan leke og ha det gøy hele dagen på skolen og i barnehagen, uten å bli kalde. Ullklær er et must på høsten-og vinteren, slik at barna kan fokusere på lek og læring uten å tenke på å fryse.

Vi ser ofte at skolebarn ikke ønsker å bruke tradisjonelt ullundertøy, men ønsker klær som er kule og fine. Dette var grunnen til at vi kom opp med vårt 2-i-1 konsept og startet med å designe hverdagsklær som er laget i en tykkere ullkvalitet.

Som mammaer ser vi at det er upraktisk med ullstilongs som glir opp under olabuksa og at det kan være klumpete og ubehagelig med ulltrøye under genseren. WoolLand har derfor laget det vi har kalt 2-i-1 konseptet, hvor våre klær er tykkere enn tradisjonelt ullundertøy, som gjør at barna kun trenger ett lag ull. Dette gir barna god bevegelsesfrihet og komfort til å leke hele dagen.

Vi har fått masse positive tilbakemeldinger fra mammaer og pappaer som elsker at påkledningen har blitt mye enklere etter at de har begynt å bruke WoolLand ull, dette er utrolig gøy for oss.