Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Vi fokuserer på å levere produkter av høy kvalitet. Merinoullen som brukes i våre klær er kjent for god holdbarhet, den superfine merinoullkvaliteten som kjennes myk mot huden, og sine naturlige isolerende egenskaper. Klærne er nøye utformet for å sikre komfort, stil og funksjonalitet i hverdagen. Å bruke WoolLand-ull, spesielt merinoull, har en rekke fordeler som gjør det til et klokt valg å velge WoolLand til hverdag & sport.

Mykhet & Komfort: WoolLands merinoullsplagg er laget med tanke på komfort. Merinoullens naturlige mykhet (18,5 micron), gjør klærne behagelige å ha på seg, og passer spesielt for barn og personer med sensitiv hud.

Variert Utvalg: Vi tilbyr et bredt utvalg av klær for både barn og voksne, inkludert gensere, bukser, luer, skjerf og alt du trenger til familiens sporty aktiviteter. Dette gjør det enkelt å finne plagg som passer dine behov.

Norsk design: Vi verdsetter design med en sterk forankring i norsk kultur og tradisjon.

Nøye utvalgte kvalilteter finner du i sesongens kolleksjon til dame, herre & barn.

Merinosauer produserer en finere og mykere ull enn mange andre saueraser, noe som gjør det til et behagelig og trygt alternativ for babyhud.

Fra fine kjoler til varme baselagsplagg, vår merinoull har et bredt spekter av bruksområder som kombinerer stil, komfort og funksjonalitet for dame & herre.