Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Morsdagsgaver som varmer – En hyllest til kjærlighet & tidløs ull

Morsdag er en feiring av kjærlighet, omsorg og den ubetingede støtten som mødre gir oss gjennom livet. Det er en anledning til å vise takknemlighet og kjærlighet på en spesiell måte. Og når det kommer til gaver, hva kan være mer passende enn noe som symboliserer varme og omsorg? La oss dykke inn i verden av ull - gi en gave som ikke bare varmer kroppen, men også hjertet.

Nedenfor har vi samlet noen tips til gaver som varmer enhver mamma, enten hun er en fashonista, den mer sporty typen eller den hjemmekjære.

 

Til den sporty..

Har du en mor som er glad i å gå turer, stå på ski eller andre aktiviteter? Da kan kanskje et sporty ullsett eller en lturbukse være den perfekte morsdagsgaven?

Eller hva med en ull-BH som puster og gir ekstra komfort? 

 

Til den hjemmekjære..

Kanskje trenger mor et nytt koseplagg?

Romsdalshorn er en av våre bestselgere! Dette er en deilig ullbukse med joggebukse-fasong som er perfekt for å krype opp i sofaen en søndag kveld. Har du ikke prøvd denne, så kan vi varmt anbefale den.

Våre strikkede ullgensere og ullbukser er varme og gode, men også silkemyke mot huden.

 

Tilbehør som varmer

 

En lue eller er deilig kashmirskjerf er aldri feil. Dette er noe alle setter pris på og som mor kan bruke i mange år fremover. Den perfekte gave til den som har alt..