Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Inspirasjon

En stilsikker mamma: dette pakker hun med seg på familieferie i sommer.

Å pakke til norgesferien kan være utfordrende. Det krever planlegging å få med seg tøy som passer både ved sjøen og ved skiftende vær og temperatur. Melissa Malka Busch-Christensen (37) fra Bærum sverger til WoolLands produkter.

For denne stilsikre og sporty mammaen er WoolLand deres beste turkamerat denne sommeren. Vi vet alle hvor raskt temperatur og værforhold kan endre seg i Norge, og hvor ubehagelig det er å bli for varm eller kald når man er ute på nye eventyr. WoolLand sin nye vår/sommer kolleksjon er derfor et must for denne sporty familien som er opptatt av delikate og funksjonelle klær i høy kvalitet designet til norgesferien, som holder seg år etter år.

WoolLand_sommerferie.jpg

En sommer i skjærgården

Når trebarnsmoren Melissa Malka Busch-Christensen (37) skal pakke til en aktiv sommer i skjærgården, er det tre plagg familien ikke klarer seg uten;

-Jeg pakker alltid med en caps for å beskytte huden mot sterk sol, en ullgenser til sene sommerkvelder og i år blir det også alt fra den nye college-kolleksjonen til WoolLand.

Den er 50 prosent merinoull og 50 prosent bomull - 100 prosent perfekt til aktive sommerdager ved kysten.

Da den nye sommerkolleksjonen til WoolLand ble lansert var det spesielt for to produkter Melissa visste hun kom til å bruke mye i sommer.

Besshøe ull t-skjorten. Jeg elsker det tynne ullstoffet som både ser og føles eksklusivt ut. Passer helt perfekt til sommerskjørt når det egentlig er litt for kjølig til å gå med skjørt.

En annen favoritt er Kråkøy shortsen. Den fargen er så fin i kombinasjon med solbrune legger. Perfekt til båtturer og sporty dager på stranden, forteller hun.

WoolLand_sommer_Familie.jpg

Gode ferieminner fra kysten

Melissa og familien pleier å ferierer både på fjellet og på Sørlandet om sommeren, der de blant annet besøker venners landsteder i Risør og Stavern. Vi møter den velkledde familien ved Oslofjorden, i strålende vær. De er klare for en avslappende dag ved sjøen. De beste ferieminnene deres er nettopp fra slike somre langs kysten.

imagetpn3a.png

-Ingenting er som en god norsk sommer på besøk hos gode venner. Krabbefiske og kos på brygga, båtkjøring, is og vannleker på dagen. Er vi heldige får vi en varm og lun sommerkveld slik at vi kan vi spise og sitte ute hele kvelden.

-Det er på slike dager og kvelder at det nye college-settet til WoolLand er perfekt å ha med på ferieturen. Enten du skal ut i båten, ned på stranda eller til andre fritidsaktiviteter.