Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Norge, med sitt blendende landskap er et ideelt reisemål for eventyrlystne. Enten du utforsker majestetiske fjorder, går på fjellturer eller skal på sommerski, så er komfortabel og slitesterk bekledning avgjørende for å få mest mulig ut av Norgesferien.

Vi vet alle hvor raskt temperatur og værforhold kan endre seg i Norge, og hvor ubehagelig det er å bli for varm eller kald når man er ute på nye eventyr. WoolLand sin nye vår/sommer kolleksjon er derfor et must for, designet til norgesferien.

Norgesferie

De myke, fine fibrene i merinoull er behagelige mot huden, og ullens naturlige pusteevne gjør det til et ideelt valg for både kjølige morgener og varme ettermiddager. Enten du utforsker fjorder, går på fjellturer eller utforsker urbane områder, vil vår sommerkolleksjon holde deg komfortabel hele sommeren.

Shorts til en aktiv sommer

Vi tilbyr et utvalg av shorts designet for alt en norsk sommer har å by på. Shortsene er ideelle for utendørsaktiviteter som fotturer, sykling og lek på stranden, og passer også til favorittstrikkegenseren og favorittsandalene. 

Laget av 4-veis stretch -og quick-dry materialer, er disse shortsen et must for enhver.

 

-Ingenting er som en god norsk sommer på besøk hos gode venner. Krabbefiske og kos på brygga, båtkjøring, is og vannleker på dagen. Er vi heldige får vi en varm og lun sommerkveld slik at vi kan vi spise og sitte ute hele kvelden.

-Det er på slike dager og kvelder at det nye college-settet til WoolLand er perfekt å ha med på ferieturen. Enten du skal ut i båten, ned på stranda eller til andre fritidsaktiviteter.