Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Med en finhet på 18,5 mikron er vår merinoull utrolig myk mot huden. Opplev en uovertruffen følelse av komfort og nyt en luksuriøs berøring som gjør hvert øyeblikk i vinterkulden ekstra behagelig.

Både ull- og teknisk ullundertøy har sine fordeler, men når trenger du hva? La oss hjelpe deg å bli litt klokere så du kan velge riktig til dine behov.

2-i-1 Konsept

Konseptet består av ullklær med dobbelt så tykk ullkvalitet enn tradisjonelt ullundertøy du finner på markedet. Kombinert med fint og praktisk design trenger man ikke bruke noe under eller over, og derfor kaller vi det et 2-i-1 produkt. 

Her finner du en varmere kvalitet med designdetaljer, som gjør plaggene anvendelige til vinteraktiviteter, og til middagsselskapet på hytta.

Klassisk ullundertøy

Klassisk ullundertøy i 100% myk merinoull. Sporty basisplagg du kan bruke under ytterbekledning når du er aktiv i kaldt vær. Plaggets ull er naturlig pustende og hurtigtørkende, og vil sørge for at du holder deg varm selv når du opplever å bli våt.

WoolLand sitt 2-i-1 konsept kombinerer funksjonalitet og stil, slik at barn kan nyte både utendørsaktiviteter og sosiale sammenkomster. Plaggene i  2-i-1 konseptet er designet med tanke på barnas bevegelsesfrihet, samtidig som det opprettholdes en estetikk med fine designdetaljer i 100% ull.