Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Det er ingen hemmelighet at temperaturen på høsten synker, men kler du deg riktig, kan du nyte naturens mest fargerike sesong utendørs.

Vi sverger til ull

Vi sverger til 100% ull uansett hva slags aktivitet vi driver med. Ull er det materialet som isolerer kroppsvarme best, selv når det blir fuktig. I tillegg puster det godt og er naturlig lukthemmende - noe som gjør det perfekt til eventyr i skog og mark, eller til turer i fjellet. Vi velger derfor alltid å kle oss i ull fra topp til tå, og gjerne fra vår 2-i-1 kolleksjon. 

Vårt 2-i-1 konsept 

Dette konseptet er vi veldig stolte av. Konseptet inneholder ullklær til hele familien i en dobbelt så tykk ullkvalitet enn tradisjonelt ullundertøy. På denne måten trenger du ikke å bruke noe ull under eller over. Dette gjør bekledningen enkelt fordi du slipper å tenke på å kle deg i flere lag med ull, i tillegg til at man føler seg lettere og har mer bevegelsesfrihet med mindre lag. 

Når vi planlegger en dag utendørs så er ullklær fra vår sportskolleksjon alltid en sikker vinner. Dette er 2-i-1 produkter med ekstra slitesterk kvalitet som gir oss både varmen og de tekniske elemente vi trenger til en høstdag ute i norsk natur.  Vi har samlet våre ullfavoritter til dame, herre og barn.