Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Høsten 2011 lanserte vi navnet WoolLand Active Sport med en bredere kolleksjon som omfavner produkter vi har designet til trening, sport & friluftsliv!

WoolLand skiller sine kolleksjoner på design og konsept ved at de er tilpasset to ulike bruksområder, til Hverdags & til Sport. Hverdagskolleksjonen finner du kun i WoolLand sine egne Concept Butikker og i egen nettbutikk. Sports kolleksjonen finner du i WoolLand sin egne butikker, men også i utplukkede sportsbutikker rundt om i Norge. Se HER for oversikt over våre forhandlere.

Vi har utvidet sportskolleksjonen og har nå flere produkter i fineste merinoull, ulike mellomlag og yttertøy. Produkltene er designet med flere tekniske detaljer og er i ulike kvaliteter, med god passform og komfort for best mulig ytelse i aktiviteter med høy intensitet. 

Ullproduktene i Active Sport kolleksjonen har en mix av tykkere og lettere ullkvaliteter og partier med Hydroduct® som puster og absoreberer fuktighet enda bedre og er defor mer egnet til aktivitet med høyere puls og hvor du svetter mer. Hydroduct teknologien gjør at ullen blir superabsorberende under aktivitet. Hydroduct absorberer 40% mer fuktighet enn vanlig ull. Produktene har også tekniske detaljer som tommelhull for bedre komfort i aktivitet.

Snitt, passform og farger er tilpasset en aktiv livsstil, samtidig som vi har hatt fokus på at designet skal være gjenkjennbart og typisk WoolLand design.

Det har også vært viktig for oss når vi har designet plaggene at de skal ha allsidige bruksområder, så de passer flere aktiviteter hele året rundt. Eksempelvis skal halfzip ulltopper og ulltightser egne seg like godt til å ha på seg på en løpetur i skogen om høsten, som under skitøyet om vinteren. Og langrennsbekledningen vår skal også kunne brukes til jogging og fjellturer.

Alle produkter merket med rødt bånd ACTIVE SPORT innehar tekniske kvaliteter og detaljer. 
Håper dere liker navn, konsept & kolleksjon! Vi ønsker dere en ACTIVE sesong!:)