Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Merinoull er et komfortabelt og pustende materiale som kan brukes på barna også på sommerhalvåret. Reguleringsegenskaper hjelper barna å holde seg nedkjølte når temperaturen stiger, ull absorberer også fuktighet og holder barna tørre. Ull er et godt materiale fordi det er motstandsdyktig mot bakterier, og du kan dermed unngå ubehagelige lukter ved å lufte plaggene fremfor å vaske de.

Tilbakemeldinger fra fornøyde kunder

"Etter at vi har begynt å bruke WoolLand ullklær har det blitt så mye enklere å kle barna på vinteren. Barna synes klærne er så kule at de elsker å ha dem på seg og vi slipper at de må ha på flere lag ull. Hverdagen har blitt enklere rett og slett!"

"Elsker woolland fordi det er det eneste ulltøyet barna mine ikke protesterer på å gå i. De har sart hud og atopisk eksem, og alt annet i ren ull klør. Når det i tillegg er kjempefine og praktiske lekeklær er jeg solgt😍 Elsker også at det er slitesterkt det ikke ser ut som man går i underklær."

 

"Digger Woolland 💓 Jeg har to jenter og vi har vært trofaste WL kunder i mange år. Jeg digger designet, fargene og kvaliteten – rene kinderegget! Endelig ullklær som er fine og som faktisk har egnet seg både i barnehage/skole, på ski men også til fest! Gleder meg alltid til nyhetene deres 🐑🐑"

 

"Det var ganske tilfeldig at jeg oppdaget WoolLand klærne i en butikk i Oslo, men det er med hånden på hjertet de beste ullklærne vi har hatt. Og med 5 barn i huset har vi prøvd mye forskjellig innen ull, men WoolLand er favoritten. I tillegg til kvaliteten liker jeg godt designet, så her blir WoolLand brukt både til hverdag og til fest. :)"