Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Det er viktig at barna kan leke og ha det gøy hele dagen på skolen, uten å bli kalde. Ullklær er et must i den kaldere årstiden, slik at barna kan fokusere på lek og læring uten å tenke på å fryse.

Vi ser ofte at skolebarn ikke ønsker å bruke tradisjonelt ullundertøy, men ønsker klær som er kule og fine. Dette var grunnen til at vi startet med å designe hverdagsklær som er laget i en litt tykkere ullkvalitet.

Som mammaer ser vi at det er upraktisk med stilongs som glir opp under olabuksa og at det kan være klumpete og ubehagelig med ulltrøye under genseren. WoolLand har derfor laget det vi har kalt 2-i-1 konseptet, hvor våre klær er tykkere enn tradisjonelt ullundertøy, som gjør at barna kun trenger ett lag ull. Dette gir barna god bevegelsesfrihet og komfort til å leke hele dagen.

Vi har fått masse positive tilbakemeldinger fra mammaer og pappaer som elsker at påkledningen har blitt mye enklere etter at de har begynt å bruke WoolLand ull, dette er utrolig gøy for oss. Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder:

"Etter at vi har begynt å bruke WoolLand ullklær har det blitt så mye enklere å kle barna på vinteren. Barna synes klærne er så kule at de elsker å ha dem på seg og vi slipper at de må ha på flere lag ull. Hverdagen har blitt enklere rett og slett!"

"Elsker woolland fordi det er det eneste ulltøyet barna mine ikke protesterer på å gå i. De har sart hud og atopisk eksem, og alt annet i ren ull klør. Når det i tillegg er kjempefine og praktiske lekeklær er jeg solgt😍 Elsker også at det er slitesterkt det ikke ser ut som man går i underklær."

 

"Digger Woolland 💓 Jeg har to jenter og vi har vært trofaste WL kunder i mange år. Jeg digger designet, fargene og kvaliteten – rene kinderegget! Endelig ullklær som er fine og som faktisk har egnet seg både i barnehage/skole, på ski men også til fest! Gleder meg alltid til nyhetene deres 🐑🐑"

 

"Det var ganske tilfeldig at jeg oppdaget WoolLand klærne i en butikk i Oslo, men det er med hånden på hjertet de beste ullklærne vi har hatt. Og med 5 barn i huset har vi prøvd mye forskjellig innen ull, men WoolLand er favoritten. I tillegg til kvaliteten liker jeg godt designet, så her blir WoolLand brukt både til hverdag og til fest. :)"