Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Vi i WoolLand er alltid åpne & veldig glade for givende samarbeid og sponsorater!

Er du en aktiv influenser eller bare en privat person som er god på sosiale medier?
Har du en spennende, inspirerende og oppdatert Instagram-profil?
Brenner du for å teste nye produkter og vil være den som først deler det neste «must have» produktet?

Uansett plattform eller fokus er du velkommen til å kontakte oss i WoolLand for et samarbeid.
Vi kan gi deg muligheten til å teste våre produkter for så å dele dine egne meninger og erfaringer. Vi mener det er viktig med tilbakemeldinger på våre produkter, og vil gjerne at du som blogger, Instagram-influenser, YouTube-er eller lignende, tar kontakt med oss for fremtidig samarbeid.

Her er noen forslag til hvordan vi kan jobbe sammen:

Produkttips, Tips om WoolLand sine produkter:

Vil du tipse dine følgere om noe du har sett på vår hjemmeside? Vi gir deg tillatelse til å bruke bilder og tekster fra produkttekstene som er tilgjengelig hos oss. Ikke glem å lenke til nettstedet vårt (krav). Det bør selvfølgelig være enkelt for dine følgere å finne ditt anbefalte produkt hos oss!

Produkttest: Test WoolLannd sine produkter:

Vil du kjenne på og teste våre produkter før du tipser? Kontakt oss for en avtale angående produktet du vil teste og vurdere. Selvfølgelig er det viktig for oss at du deler dine egne meninger. Vi har ingen krav til hva du kan skrive i vurderingene av våre produkter. Ris eller ros, alt teller! Det viktigste for oss er at du gir dine følgere en ærlig og rettferdig mening. All tilbakemelding er selvfølgelig verdsatt!

På grunn av kostnader for produkter, er det spesielle bestemmelser og krav til hvor mange følgere du har, samt hvor populær kanalen din er for at utsendelse av testprodukter skal være mulig. Men vær aldri redd for å spørre! Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for mer spesifikk informasjon om produkttester.

Konkurranser: La dine følgere konkurrere om WoolLand produkter:

Hvem liker vel ikke å vinne!? Vi oppfordrer influensere til å arrangere konkurranser med WoolLand sine produkter som premier. Vi hjelper deg gjerne med både forslag til premier, hvordan du kan legge opp konkurransen og hvordan vinneren kan kåres. Konkurranser er en god måte for deg som influenser å engasjere eksisterende følgere, samt å øke og nå ut til nye mulige følgere. For å ha mulighet til å starte gevinstgivende konkurranser er det spesielle bestemmelser og krav til hvor populære kanalene dine er og hvor mange følgere et innlegg kan nå ut til.

For oss i WoolLand  er det alltid interessant med gode og gjensidig fordelaktige samarbeid.
Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss angående tips og tester av våre produkter, konkurranser og lotterier eller dine egne idéer for morsomme samarbeid!

Kontakt oss enkelt via e-post: tove@woolland.no

Dessverre har vi ikke mulighet til å svare og gi tilbakemelding til alle som ønsker å dele og skrive om oss og våre produkter. Vi gir tilbakemelding på best mulig måte til deg som søker. Vi prioriterer dermed influensere som har best sjanse til å fortsette et langvarig og gunstig samarbeid. WoolLand aksepterer kun søknader og forespørsler om samarbeid fra personer over 18 år eller eldre.