Meny
Meny

Risør ullskjørt jente 3-8 år, Grey

349,-

Cozy College!
Et søtt og behagelig ullskjørt til jente av myk Merinoull- og bomullskvalitet. Skjørtet har ribbestrikk rundt livet, og bred volangkant som gir skjørtet et nydelig fall. Perfekt for jentene som er opptatt av å føle seg fine samtidig som de er komfortable. Kan brukes hele året, sommer som vinter. Kombiner med et par gode ullstrømpebukser for ekstra varme og beskyttelse på kalde dager. Match med Risør ulljakke eller Risør hettegenser i samme farge for et komplett sett! Plagget er Øko-Tex 100® sertifisert.*

Nyhet!
College Cozy- kolleksjon i den deiligste kvalitet med 50% Bomull inn mot kroppen & 50% Merinoull.
Kvaliteten er Øko-Tex 100® sertifisert *, silkemyk, høyeste kvalitet, veldig slitesterk og faller pent på kroppen.
Produktene er produsert i Europa og egner seg veldig godt til sensitiv hud.

*  Øko-Tex 100® sertifisert kvalitet betyr at "College Cozy" kolleksjonen er produsert på en slik måte at de gjør minst mulig påvirkning på menneskets helse og økosystemet og beviser at produktet ikke er helseskadelig. Vår fabrikk bruker moderne fargestoffer og materialer som gjør minst mulig skade på verden. Kvaliteten skal ikke inneholde allergifremkallende fargestoffer eller kreftfremkallende fargestoffer. Sertifiseringen gir også en garanti for at produktet er testet for innhold av klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser mm.

Øko-Tex Standard 100 er et internasjonalt test– og sertifisering system for tekstiler. Standarden ble utviklet i 1992, som blir oppdateres fortløpende. WoolLand jobber mot at alle våre tekstiler være Øko-Tex sertifiserte innen 2024.

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Materialinformasjon:

51% Merinoull ytterst, 47% Bomull innerst mot huden og 2% Nylon

Produktinformasjon:

  • Øko-Tex 100® sertifisert
  • Sydd i Polen
  • Naturlig og silkemyk ull
  • Spesielt godt egnet for sensitiv hud
  • Maskinvask 40°
  • TEC (total easy care ) 
  • Normal i størrelsen
  • Slitesterkt materiale
Størrelseguide

Bestill innen 20. desember for leveranse innen julaften