Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Woolland AS arbeider for å ivareta ditt personvern når du benytter deg av våre tjenester. Derfor har vi utarbeidet en policy for hvordan personopplysningene dine behandles og beskyttes.

Dersom du har spørsmål angående denne erklæringen ber vi deg ta kontakt med oss på e-post post@woolland.no.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en fysisk enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer eller e-postadresse. Enhver innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering av personopplysninger kalles behandling av personopplysninger.

Hvem er ansvarlig for personopplysningene om deg?

Den som bestemmer hva personopplysningene skal brukes til kalles en behandlingsansvarlig. Når du benytter deg av våre tjenester er det Woolland AS som er behandlingsansvarlige for dine personopplysninger.

Hvorfor samler vi inn data?

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre innholdet mer personlig, skreddersy og måle annonser og tilby en bedre opplevelse når du er inne på vår nettbutikk. Informasjonskapsler er små tekstbiter som brukes til å lagre informasjon i nettlesere. Informasjonskapsler brukes til å lagre og motta identifikatorer og annen informasjon på datamaskiner, telefoner og andre enheter

Hva samler vi inn?

Vi samler inn navn, faktura- og leveringsadresse, telefonnummer, e-postadresse, betalingsinformasjon, personnummer, IP adresse og data fra informasjonskapsler (cookies). Les mer om hvilke type informasjonskapsler vi benytter på vår hjemmeside her. 

Analyse

Vi bruker analyseprogram for å forstå hvor trafikken til nettsiden vår kommer fra, hvordan nettsiden blir brukt, hvor ofte og hvor lenge en bruker er inne på nettsiden osv. Dette er anonymiserte analyseprogram så vi har ikke mulighet til å spore dette ned på individnivå.

 • Google Analytics
 • Google Tag Manager
 • Piwik
 • Hotjar

Markedsføring

 • Google Double Click
 • Google Dynamic Remarketing
 • Google Ads
 • Facebook pixel 
 • Sleeknote
 • Mailchimp

Kundeservice

Plattformer som gjør det mulig for oss å motta og svare på henvendelser fra deg via mail eller chat.

 • Zendesk
 • Zopim

Hva brukes personlige opplysninger til?

 • For å opprettholde en avtale med deg i forbindelse med kjøp av varer hos oss
 • For å opprette og håndtere din personlige konto hos WoolLand
 • For å behandle bestillinger og returer både via online-tjenesten vår og våre fysiske butikker
 • For å sende SMS og e-post med leveringsstatus
 • For å kunne kontakte deg dersom det skulle oppstå problemer i forbindelse med leveringen av varene dine
 • For å kunne svare på spørsmål og informere deg om nye eller endrede tjenester
 • Dersom du aktivt har samtykket; benytte e-postadresse til å sende nyhetsbrev med ukentlig inspirasjon, nyheter og tilbud, samt annonser på Facebook og Instagram.
 • Personalisering når du er på nettsiden vår og for å kunne rette mer relevante annonser/produkter mot deg.

Vi vil oppbevare opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene ovenfor, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Etter dette vil personopplysningene dine slettes.

Hvem har tilgang til dine personopplysninger?

WoolLand AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller gjelder inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten.

Eksempler på tredjeparter vi har avtale med som vil få tilgang til personopplysninger er våre leverandører av betalingstjenester (Klarna og Vipps), leverandøren av plattform for nettbutikken (Episerver) og leverandør av databaseverktøy for WoolLand kundedatabase (Mailchimp).

Hvordan beskytter vi personopplysningene dine?

Personopplysningene om deg er kun lagret hos oss eller hos leverandører som har signert en databehandleravtalen med oss. Databehandleravtalen regulerer hvordan personopplysninger om våre kunder skal lagres, beskyttes og brukes. Vi benytter kun anerkjente leverandører som tar sikkerhet alvorlig.

Hvilke rettigheter har du?

Det er viktig at opplysningene vi har om deg er riktige og oppdaterte. Hvis du oppdager en feil, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss slik at opplysningene kan bli rettet. Du kan også kontakte oss, dersom du ønsker at tidligere gitt samtykke og/eller opplysninger om deg skal slettes.

Vi vil ikke lagre personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og de lovpålagte pliktene vi har.

Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsmailer via denne linken:

https://woolland.us4.list-manage.com/unsubscribe?u=c7cf99ecc9cdd6644ee54d559&id=0f06cc76cf&e=&c=092f6ff98e.

Kontakt oss på post@woolland.no dersom du har spørsmål knyttet til personopplysninger lagret hos oss eller dersom du ønsker å slette personopplysningene vi har lagret om deg.

Gjennomføring av endringer

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet eller ved vår nettstedspolitikk. Ved vesentlige endringer vil vi informere særskilt i de tjenestene som berøres.