Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Her kan du lese om betingelser og vilkår for handel hos woolland.no

1. Generelle vilkår

Betingelsene gjelder alle bestillinger som kunden, heretter omtalt som "du" eller "deg" sender til WoolLand AS via woolland.no. 

Når du sender inn en bestilling på woolland.no har du akseptert og godkjent betingelsene som er fremlagt. Vi oppfordrer derfor at du leser og forstår våre betingelser før du gjør en bestilling.

Alle kjøp hos woolland.no følger Norsk kjøpslov og det er kun personer over 18 år eller eldre kan legge inn en ordre.

Vi forbeholder oss retten til å endre disse Betingelsene fra tid til annen uten at du blir varslet om det på forhånd. Den versjonen av Betingelsene som bestillingen din er underlagt, er den som er tilgjengelig på woolland.no på det tidspunktet da du sender bestillingen.

2. Firmainformasjon

WoolLand AS
Post Boks 126, Lilleaker 0216 Oslo

Foretaksnummer: 996 911 233
E-post: post@woolland.no

3. Bestilling

Bestilling skjer via woolland.no. Når vi har mottatt bestillingen din sender vi deg en bekreftelse per e-post med informasjon om din ordre. Kontroller alltid ordrebekreftelsen slik at alt ser korrekt ut. Ta vare på ordrebekreftelsen din slik at du har den ved eventuelle spørsmål til oss. Skulle du ønske å kontakte oss over email, vær vennlig å legg ved kundenummer og ordrenummer som referanse.

5. Priser

Prisene som er oppgitt på woolland.no inkluderer lovpålagt merverdiavgift (mva), men ikke leveringsgebyr. Fraktkostnad og evnt et fakturagebyr kommer i tillegg, men ingen ytterligere skatt eller avgift (gjelder ordre med leveringsadresse i Norge).

6. Betaling 

Vi tilbyr våre kunder betalingsalternativet Klarna Checkout med mulighet for kortbetaling, faktura, vipps og paypal som betalingsmetoder.

Klarna Checkout gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett.
Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt og du kan velge den betalingsmetoden som passer deg best.

  • Kort 
  • Faktura
  • Vipps 
  • Paypal

7. Levering 

WoolLand forsøker å levere alle bestillinger så raskt som mulig. Vi har et mål om å levere innen 2-4 arbeidsdager etter at bestillingen er bekreftet. Selv om vi går inn for å levere i løpet av avtalt tidsramme, kan det oppstå uventede forsinkelser. Vi ber deg forvente noe lenger leveringstid i forbindelse med helligdager og salg. 

WoolLand tilbyr frakt fra kr 49,- i Norge. Det tilbys også gratis levering til to av våre butikker.

Hvis du ikke mottar varene innen angitt dato, vennligst kontakt Kundeservice.

8. Angrerett

Du kan avbryte eller returnere bestillingen fra den dagen du gjør en bestilling, frem til og med 30 dager etter at du har mottatt din ordre. Hvis du allerede har betalt for varene, vil du få pengene tilbake inklusive standard leveringskostnader og eksklusive en eventuell returkostnad på kr 79. Skulle du velge å beholde noen av artiklene og bare kansellere deler av bestillingen, vil du ikke få godskrevet leveringskostnaden. 

Om du vil endre eller avbestille en ordre må du kontakte oss via email post@woolland.no umiddelbart. Det vil i mange tilfeller ikke være mulig å annullere eller endre en ordre da bestillingene blir sendt til pakking på vårt eksterne lager så fort ordren er mottatt hos oss.

Hvis du har mottatt en defekt artikkel, ber vi deg informere WoolLand As om dette umiddelbart til post@woolland.no.

9. Bytte & Retur

Om du vil endre eller avbestille en ordre må du kontakte oss via email post@woolland.no umiddelbart. Det vil i mange tilfeller ikke være mulig å annullere eller endre en ordre da bestillingene blir sendt til pakking på vårt eksterne lager så fort ordren er mottatt hos oss.

SALG

 

10. Opphavsrett

Innholdet på dette nettstedet er opphavsrettbeskyttet og tilhører WoolLand AS (Org.nr. 996 911 233). Informasjonen på nettstedet, inklusive tekst, bilder og lyd, må ikke brukes, verken i privat eller kommersielt anliggende før evnt forespørsel. Det må heller ikke reproduseres, endres, kopieres eller lagres i noen form. Det er ulovlig å modifisere innholdet på dette nettstedet. Lovovertredelser vil bli etterfulgt.

11. Varemerkekjennetegn

De varemerkekjennetegnene som er relatert til WoolLand tilhører Woolland AS og er beskyttet av varemerkeloven. Det er ikke tillatt å bruke WoolLand AS' varemerkekjennetegn, verken i papirform, digitalt eller i andre medier.

 

Sist oppdatert 03.04.2022