Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Femunden dunjakke har lenge vært en bestselger hos oss, og i år har den kommet i en ny farge: Cream - som oser av vår og lysere tider. Dette er en Limited edition, så vær rask om du vil sikre deg denne.

Femunden er en lett dunjakke som er skapt for norske forhold og kan brukes året rundt. Jakken har lekre detaljer og superfin, feminin passform, som gjør at du kan bruke den både i byen og på fjellet. Dunjakken har dessuten ull på innsiden av kragen, som er behagelig og sval mot nakken.

"Etter at jeg ble mamma kom behovet for både funksjonelle og fine plagg."

Tori-Kristin Esaiassen (Avbildet)
 
Bruk gjerne jakken sammen med Trollveggen ulltights, som er vår bestselgende tights, for en urban og kul look. Tori bruker den også sammen med Rondslottet ulltopp, da hun ofte ikke rekker å skifte mellom jobb og barnas fritidsaktiviteter. Med ull fra topp til tå holder hun seg varm hele dagen.
 

"Ulltightsen fra WoolLand er uten tvil favorittplagget mitt til hverdag og jobb. De ser ut som helt vanlige bukser, men er laget av myk merinoull. De passer like perfekt til fine støvletter på jobb som under skibukse i marka ..Og så liker jeg veldig godt at de er høye i livet!" Legger Tori til.

 

Topp antrekket med et deilig pannebånd i ull og kashmirblanding for å holde på varmen på de kjølige dagene.