Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Med vinterferien rett rundt hjørnet, er det på tide å gjøre seg klar for noen uforglemmelige eventyr i vinterlandskapet! Enten du planlegger en fjelltur, hyttetur, eller bare ønsker å holde deg varm hjemme, har vi alt du trenger for å nyte vinterens magi.

 

Den kalde, fine tida er her og vinterferien er rett rundt hjørnet. Vi håper du bruker tiden på små og store opplevelser som gir deg energi og påfyll!

Nyt fart og spenning i landets mange alpinanlegg eller opplev norges enorme skiområder med godt preparerte løypenett. Dersom ski ikke er noe for deg så har norsk vinter masse annet gøy å by på utenfor skisporet. Hva med en akedag med familien, en tur på skøytebanen eller kanskje det er på tide å prøve isfiske for første gang? 

 

Vinterferie er barnas ferie og du må ikke reise langt for en morsom og innholdsrik vinterferie.

Uansett om dere leker ute, drar på skøytebanen eller en langrennstur er det hyggelig med et varmende bål.

Enten du er en ivrig skiløper, fjellvandrer eller bare liker å gå på tur, er det viktig å være godt forberedt når du drar ut i vinterlandskapet. Sørg for å sjekke værmeldingen og pakke riktig utstyr, inkludert varme klær, mat og drikke, samt nødvendig sikkerhetsutstyr. Med riktig planlegging kan du nyte vinterens skjønnhet uten bekymringer.

Vi ønsker deg en fantastisk vinterferie fylt med glede og uforglemmelige øyeblikk. Gjør deg klar for en sesong full av eventyr og komfort med premium ull fra WoolLand.