Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Vi ønsker å gi våre kunder en positiv kjøpsopplevelse og derfor er det viktig for oss at din bestilling kommer raskt, trygt og enkelt frem til deg!

Alle bestillinger som mottas innen kl.12.00 på hverdager vil bli pakket og sendt ut samme dag og kan forventes levert innen 1-5 virkedager etter at ordren er betalt. I høysesong og under salg kan leveringstiden bli noe lengre.

Vi gjør oppmerksom på at det under End of Season salget kan medføre leveringsforsinkelser.

Hvilke leveringsmetoder kan jeg velge mellom?

WoolLand samarbeider med flere leverandører. Du kan velge mellom fraktmetodene nedenfor. 

Helthjem Standard (59 kr)

Pakken leveres til din postkasse/dør før kl. 07 eller på ditt nærmeste PostNord utleveringssted dersom levering hjem ikke er et alternativ (gjelder hvis pakken er for stor for postkassen, veier over 5 kg eller Helthjem ikke leverer til din adresse: les mer her).

Sporing og SMS-bekreftelse på levering. Du har selv ansvar for å hente pakken i din postkasse eller dørmatte når den er levert, eller hente den fra utleveringssted dersom den ikke kan leveres helt hjem, innen den blir sendt i retur til oss fra utleveringsstedet. Husk at dersom du ikke er hjemme når pakken leveres på døren, vil den bli liggende der til du kommer hjem. Påse derfor at du selv kan hente inn pakken når den er avlevert av budet, eller om noen andre kan oppbevare den til du er hjemme igjen, dersom du ikke er hjemme ved avleveringstidspunktet.

  • Normal leveringstid: 2-5 dager*

*I høysesong og under salg kan leveringstiden bli lenger. 

Hent i butikk (Gratis) 

Velg hent i butikk til en av våre butikker om du bor i nærheten. Ordre pakkes på vårt hovedlager og sendes til den butikken du har valgt. Du får sms når din ordre er pakket og på vei til butikk. Ordre kan da hentes førstkommende torsdag på Lilleaker og fredag på Sandvika. Hent i en av våre butikker gratis. 

  • Lilleaker: Bestilling må være inne før kl. 12 tirsdag for levering fredag samme uke. 
  • Sandvika & Storo: Bestilling må være inne før kl. 12 onsdag for levering fredag samme uke. 

Bring - pakke til hentested (kr 99)

Pakke til hentested: Levering til ditt nærmeste postkontor. Sporing av forsendelsen følger med. Ordre som ikke hentes innen fristen vil bli returnert til oss mot ekstra kostnader knyttet til frakt og håndteringsavgift på kr 150.

  • Normal leveringstid: 1-3 dager*

*I høysesong og under salg kan leveringstiden bli lenger. 

Hjelhjem Ekspress (kr 119)

Leveringstid: Levert innen 1 virkedag.

NB: Dersom pakken er for stor for postkassen, veier over 5 kg eller Helthjem ikke leverer til din adresse leveres den til ditt nærmeste PostNord utleveringssted. 

Dersom ordre ikke blir hentet

Hvis du velger Servicepakke som fraktmetode vil din ordre ligge på ditt lokale postkontor i opptil 2 uker. Ordre som ikke hentes innen fristen vil bli returnert til oss. For alle ordre som ikke hentes, forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift, per i dag satt til kr.150.

Dersom du har gjennomført ditt kjøp med KLARNA Faktura vil din nye faktura fortsatt inneholde frakt og fakturagebyr som tilkommer ved en ordre og da kostnaden for uavhentet pakke.